Ons team

Helder, flexibel en compleet; de kernwaarden waar wij bij KiesZon voor staan. Maar kernwaarden zijn inhoudsloos zonder een enthousiast team dat ze tot leven brengt en erin gelooft. Hier vindt u door wie u geadviseerd wordt over uw zonnestroom-systeem en wie het systeem vervolgens voor u ontwikkelt, realiseert, financiert en exploiteert.

Management Team   Zakelijk   Particulier   Financieel

management-team

Management Team


frank-heijckmann

Frank Heijckmann

Algemeen directeur

Zonnestroom mogelijk maken voor iedereen, zowel zakelijk als particulier, is mijn persoonlijke doelstelling. Al sinds 2009 hebben we keer op keer bewezen flexibel genoeg te zijn om ons aan te passen aan een veranderende omgeving. Wensen van onze klanten veranderen, maar ook fiscaliteiten en stimuleringsmaatregelen van de overheid. Onze uitdaging is om innovatieve oplossingen te vinden voor de wensen van onze klanten. Dat doen we vandaag, morgen en in de toekomst!

gideon-overwater

Gideon Overwater

Financieel directeur

KiesZon is opgericht met het idee meer te doen met de vrije energie die voor handen is. De natuur voorziet ons van meer dan genoeg mogelijkheden, wij moeten die zien te benutten. Ruim vijf jaar geleden zijn we met dat doel voor ogen begonnen en dat zal ook altijd de insteek blijven!

bram-peperzak

Bram Peperzak

Operationeel Manager

Behoud van welvaart, dat is mijn drijfveer om elke dag te werken aan de ontwikkeling van zonnestroom-projecten. Dit als onderdeel van de energietransitie die Nederland moet doormaken. Onze hele maatschappij draait op (elektrische) energie. Zonder energie staat onze wereld letterlijk stil. Ook de kosten om ons te beschermen tegen de klimaatveranderingen zijn (te) hoog.

Ik heb een achtergrond bij woningcorporaties waar ik als strategisch beleidsadviseur jarenlang o.a. bezig ben geweest met duurzame energie ontwikkelingen. Bij KiesZon werk ik aan mijn droom: het ontwikkelen en investeren in meer zonnestroom in Nederland voor het behoud van onze (toekomstige) welvaart. Ik voel mij daar verantwoordelijk voor. U ook?

zakelijk

Zakelijk


sander-huitink

Sander Huitink

Accountmanager

Mijn motto: Zonne-energie rendabel maken voor de groot zakelijke markt zonder dat zij zelf grote investeringen hoeft te doen. Gelukkig zien steeds meer bedrijven de noodzaak om te verduurzamen en zien zij de mogelijkheden om een zonne-energiesysteem op hun dak te leggen. Met zeven jaar ervaring als projectmanager in de modulaire bouw en vijftien maanden als adviseur zonne-energie B2B, weet ik wat klanten willen en wat de mogelijkheden zijn. Ik word enthousiast en gedreven van het idee dat ik klanten de kans kan bieden om betaalbaar (kostenneutraal) bij te dragen aan een beter klimaat. KiesZon is de juiste partner om dit voor elkaar te krijgen. Ontzorgen, Full Service en Kwaliteit staan bij mij en bij KiesZon bovenaan!

Neem contact op met Sander

bob-leenen-2

Bob Leenen

Projectleider

De energietransitie speelt een essentiële rol in de ontwikkeling van onze huidige samenleving. Binnen KiesZon heb ik de mogelijkheid om mijn steentje bij te dragen aan de realisatie van een wereld waarbij groene stroom voor iedereen toegankelijk wordt. De techniek is er, het is aan ons om deze uit te rollen en commercieel aantrekkelijk te maken. Binnen mijn rol als projectleider ga ik voor de realisatie van de hoogste kwaliteit zonnestroomsystemen en ben ik actief op zoek naar nieuwe technieken en de commerciële toepasbaarheid daarvan, die in de toekomst kunnen bijdragen aan een betere wereld.

huub-van-boven

Huub van Boven

Opzichter / Uitvoerder

Bij KiesZon heb ik de mogelijkheid om met een klein T.E.A.M. (Together Everyone Achieves More) de komende jaren meerdere projecten te realiseren. Bij KiesZon heb ik tevens de mogelijkheid om al mijn ervaring van de laatste jaren in zowel België, Duitsland, Groot-Brittannië en Nederland te gebruiken om samen met dit team tot kwalitatief mooie maar vooral zorgeloze projecten te komen.

willie-van-aalst

Willie van Aalst

PV-Engineer

Klimaatverandering en wat dat gaat betekenen voor onze volgende generaties gaat mij aan het hart. Ik stel mij voor dat zij onze generatie ooit gaan vragen: “wisten jullie van de klimaatverandering en wat hebben jullie daar toen aan gedaan?” Zonnepanelen zijn daarbij het ideale middel. Ze zijn beschikbaar voor iedereen, en vergeleken met andere energie opwekkers is een zonnestroom systeem relatief eenvoudig te realiseren. Bovendien is alles beschikbaar om een goed werkend en rendabel systeem te realiseren. 

Binnen mijn rol als PV-Engineer ga ik voor de realisatie van de hoogste kwaliteit zonnestroomsystemen en ben ik actief op zoek naar nieuwe technieken en de commerciële toepasbaarheid daarvan.

selim-ozturk

Selim Ozturk

PV-Engineer

Na mijn opleiding architectuur ben ik terechtgekomen bij een snelgroeiend bedrijf als KiesZon. Als Tekenaar ben ik voornamelijk verantwoordelijk om de ruimte op de daken zo goed mogelijk te benutten. Tijdens het ontwerpen en vinden van creatieve oplossingen krijg ik een grote voldoening met een bijdrage te leveren aan onze toekomst dankzij zonnestroomsystemen.

ralph-van-leeuwn

Ralph van Leeuwen

PV-Engineer

Ik vind het mooi om bij te kunnen dragen aan een meer duurzame wereld: Als PV-engineer draag ik mijn steentje bij aan de realisatie van grote zonnestroomsystemen. Ik ga voor kwaliteit en streef naar een zo goed en efficiënt mogelijk proces en resultaat.

daan-mulders

Daan Mulders

Programmeur

Om deel uit te mogen maken van een team dat zich bovenop de jonge, groeiende zonnestroom markt bevindt, is kicken. De groeiende interesse van de markt lijkt voor een continue toevoer van uitdagingen te zorgen, welke we een voor een aanpakken. Het is ontzettend gaaf om met zo veel verschillende disciplines te werken aan oplossingen, waarbij iedereen vanuit een ander perspectief bijdraagt aan het resultaat. Het is vooral de synergie die we hier bereiken, waar ik veel voldoening uit haal.

piet-cranenbroek

Piet Cranenbroek

Marketing & Communicatie

Per toeval kwam ik na mijn opleiding Communicatie Management in contact met KiesZon. Ik voelde me direct aangesproken door de uitgedragen boodschap en ambitie. Na eerst zes maanden als adviseur duurzame energie te hebben gewerkt, kwam ik via de afdeling Operations en Logistiek, terecht op mijn huidige plek. Inmiddels werk ik alweer ruim drie jaar bij dit almaar groeiende bedrijf en ik ben trots er onderdeel van uit te mogen maken. Door onderdeel te zijn van KiesZon kan ik helpen ambitie om te zetten in concrete daden, namelijk de grootste en beste aanbieder van zonnestroom in Nederland worden!

frederik

Frederik van Asbeck

Exploitatiemanager

KiesZon is een jong enthousiast bedrijf met mensen met passie voor zonne-energie. Ik geloof in de kracht van decentrale opwekking van energie m.b.v. PV. Om optimaal de mogelijkheden te benutten is echter wel expertise nodig. KiesZon biedt die expertise en ontzorgt haar klanten, zodat er meer mensen de stap zullen zetten naar zonne-energie en daarmee zorgt KiesZon voor een versnelling in de noodzakelijke transitie naar duurzame energie oplossingen.

Affiniteit zonnestroom: Het is fantastisch om van de grootste energiebron die er is, de zon, gebruik te maken. In het verleden ben ik betrokken geweest bij de ontwikkeling van nieuwe cel technologie en productie machines voor de zonnecellen. Het is bijzonder mooi om bij KiesZon deze technologie concreet toegepast te zien worden.

joost-van-breevoort

Joost van Breevoort

Servicemonteur

Persoonlijk vind ik het fantastisch om deel uit te mogen maken van een bedrijf dat investeert in een groene toekomst. De toegepaste technieken zijn zeer divers en dat creëert uitdagingen om nèt die extra percentages power uit een systeem te halen zodat het nog efficiënter draait. In 2010 begonnen in de zonnestroom en ik krijg er maar geen genoeg van, ik zie graag megawatts aan solarplants. Als ambassadeur vraag ik dan ook iedereen om ook een steentje bij te dragen aan een verantwoorde en vooral groene toekomst! 

particulier

Particulier


selmir-avdic

Selmir Avdic

Projectleider Particuliere Sales

Als student Organisatiewetenschappen ben ik altijd geïnteresseerd in bedrijven die innovatief en vooruitstrevend te werk gaan. Momenteel is duurzame energie één van de grootste vraagstukken die we hebben. Het meehelpen zoeken naar een antwoord op dit vraagstuk is dan ook precies wat mij drijft om binnen KiesZon en de zonnestroombranche mijn steentje bij te dragen. Met een schitterend team zonnestroomadviseurs krijgen mensen bij ons het beste en eerlijkste advies. 

koen-van-de-loo

Koen van de Loo

Operations en Logistiek

Op het moment dat ik instapte bij KiesZon was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging, naar een functie die afwisseling zou brengen en naar een functie waar ik al mijn energie in kwijt zou kunnen, dat vond ik allemaal. Het vlekkeloos laten verlopen van een installatietraject met uiteindelijk een tevreden klant ten gevolg is voor mij het allermooist. Dat ik concreet een verschil maak op het gebied van milieu en omgeving maakt het alleen maar beter.

anouk-putters

Anouk Putters

Service en Aftersales

Bij iemand terecht kunnen, gehoord en geholpen worden, één contactpersoon en met een goed gevoel 't telefoongesprek afsluiten. Dat zijn de kernpunten waar ik veel waarde aan hecht. Binnen KiesZon probeer ik iedereen dit gevoel te geven. Zowel klanten als mijn collega’s. Iemand op een specifieke manier helpen, doe ik het liefst. Mijn doel is om later kinderen in het buitenland mijn hulp te geven. En iedere stap daar naar toe is weer een stap dichterbij.

Wilbert-de-Natris-Rond

Wilbert de Natris

Werkvoorbereider

De klanten van KiesZon zijn bedrijven en particulieren die een bewuste keuze hebben gemaakt voor duurzame energie in de vorm van zonnestroom. In mijn functie als werkvoorbereider probeer ik onze projecten en servicebezoeken zo voor te bereiden dat het goed en soepel verloopt zodat de klant snel en optimaal gebruik kan maken van het opgeleverde systeem. Tevredenheid van de klant staat bij KiesZon hoog in het vaandel, elke tevreden klant lijkt een extra zonnestraal op te leveren, daar worden wij blij van.

joris-wieleman

Joris Wieleman

Adviseur duurzame energie

Het duurzaamheidsvraagstuk is een van de grootste uitdagingen van deze tijd. Gelukkig zit er groei in de markt voor schone energie en ik ben er van overtuigd dat met name zonne-energie hier een belangrijke rol in zal blijven spelen. Dankzij mijn werk bij KiesZon kan ik een actieve bijdrage leveren aan een duurzaam Nederland en een zonnige toekomst.

jara-de-veer

Jara de Veer

Adviseur duurzame energie

Na het afronden van mijn studie, Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker, ben ik bij toeval bij KiesZon terecht gekomen. Het doel, om Nederland duurzamer te maken en mensen te helpen bij het zelf opwekken van energie, sprak mij direct aan. Het leukst vind ik het om mensen te informeren over de mogelijkheden en te enthousiasmeren om ook hun steentje bij te dragen aan een groenere toekomst voor iedereen. 

rob-wouters

Rob Wouters

Adviseur duurzame energie

Het opwekken van groene energie heb ik altijd een erg interessant onderwerp gevonden. Sinds ik hier werk heb ik erg veel geleerd op het gebied van duurzaamheid en de functionaliteit hiervan. Deze kennis heeft mij gemotiveerd om steeds meer mensen in mijn directe omgeving te enthousiasmeren voor een eigen zonnestroominstallatie. Wat mij in deze functie voornamelijk aanspreekt is het informeren en adviseren van mensen voor een zo optimaal mogelijk resultaat in hun (woon)situatie.

 

leonie-klievink

Leonie Klievink

Adviseur duurzame energie

Mensen helpen bij het overstappen naar eigen opgewekte, duurzame zonnestroom is wat mij betreft echt supergaaf! Onze klanten hebben een eigen energiecentrale op hun huis, hoe leuk is dat! Als iedereen het voorbeeld volgt van inmiddels zo'n 5000 particuliere klanten die via ons zo'n energiecentrale hebben laten plaatsen, zijn we voor we 't weten energieonafhankelijk.

bas-de-veth

Bas de Veth

Adviseur duurzame energie

Meewerken aan het verduurzamen van Nederland geeft enorm veel voldoening. Daarnaast heerst er op werkvloer altijd een geweldige sfeer door het jonge, ambitieuze team. Als adviseur duurzame energie geniet ik van het, samen met de klant, zoeken naar de best passende oplossing. Ik stop dan ook niet tot het gewenste resultaat bereikt is!

joost-beers

Joost Beers

Adviseur duurzame energie

De energietransitie die we in Nederland gaan doormaken de komende decennia wordt één van de grootste projecten uit onze geschiedenis. Bij KiesZon/Greenchoice heb ik de kans om hier al in een vroegtijdig stadium aan bij te dragen en mijn passie voor duurzame energie te delen; een betekenisvolle maar zeker ook noodzakelijke bezigheid. We blijven de trend van de afgelopen jaren doorzetten en gaan een significant verschil maken in het vergroenen van de Nederlandse energievoorziening.

bart-van-dijk

Bart van Dijk

Adviseur duurzame energie

De gesprekken die ik voer met alle verschillende mensen die ik spreek vind ik het allerleukst aan mijn baan als adviseur duurzame energie bij KiesZon. Elk gesprek is anders en ieder huis is anders, om steeds weer voor een passend advies op maat te zorgen geeft me veel voldoening en als er tijdens het gesprek nog gelachen wordt ook dan zijn we in mijn ogen rond, want zeg nou zelf, het is toch gewoon leuk om zelf je eigen stroom op te kunnen wekken en te gebruiken!

theo-van-de-molengraft

Theo van de Molengraft

Adviseur duurzame energie

Vanwege mijn achtergrond als docent Natuurkunde heb ik al warme gevoelens voor zonnepanelen. Het adviserende werk naar klanten toe spreekt mij erg aan vanwege het feit dat ik graag zaken aan mensen uitleg. Daarnaast is het belichten van technische zaken over zonnepanelen ook helemaal mijn ding. Advisering, monitoring, sales en coaching zijn begrippen die mij motiveren om dit werk te doen. Alle situaties komen aan bod waardoor elke dag anders is.

minh-ngo

Minh Ngo

Adviseur duurzame energie

Tijdens mijn studie Management, Economie en Recht, was ik op zoek naar een bijbaan die er voor zou zorgen dat ik, naast het bekostigen van mijn studie, ook een bijdrage kon leveren aan een beter milieu. Die baan heb ik bij KiesZon gevonden in een jong team vol gemotiveerde adviseurs die allemaal affiniteit hebben met duurzaamheid, kortom ik zit hier helemaal op mijn plek.

alexander-plantenga

Alexander Plantenga

Adviseur duurzame energie

Groene energie heeft de toekomst! Steeds vaker wordt gekozen voor een zonnepaneleninstallatie als alternatieve energiebron. De markt in Nederland is nog sterk aan het groeien en dat maakt het werk bij KiesZon voor mij interessant. Kennis en ervaring opdoen op het gebied van zonnepanelen is goed voor je persoonlijke ontwikkeling maar ook voor het creëren van je eigen visie op de energietransitie. Binnen KiesZon krijg je voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen en je beschikt over een team van experts waar je met het volle vertrouwen op kan rekenen.

Karen_Safarjan-Rond

Karen Safarjan

Adviseur duurzame energie

Na het afronden van mijn studie wilde ik mijn kennis inzetten om Nederland een stukje duurzamer te maken. Bij KiesZon helpen wij onze klanten zelf energie op te wekken, zo maken we samen Nederland beetje bij beetje duurzamer. Op deze groeiende markt kunnen wij technologisch hoogwaardige zonnepanelen bieden aan consumenten en bedrijven.

finance

Financieel


edo-swinkels

Edo Swinkels

Finance & Control

Tijdens mijn studie International Management aan de UVT ben ik als één van de eerste medewerkers begonnen bij KiesZon. Vervolgens ben ik achtereenvolgens in sales, operations en logistiek werkzaam geweest binnen het bedrijf om vervolgens op de afdeling finance & control terecht te komen. Vanuit deze achtergrond probeer ik dagelijks bij te dragen aan de ontwikkeling van dit jonge, ondernemende bedrijf naar één van de toonaangevende bedrijven binnen de zonnestroombranche waar zowel particulieren als zakelijke partijen met een wens om te verduurzamen op de juiste plek zijn.

pascale-buteijn

Pascale Buteijn

Finance & Administratie

Bij een snelgroeiend bedrijf werken houdt wel in dat je snel moet schakelen in de ontwikkeling die het doormaakt. Daarbij moet alles op administratief gebied natuurlijk ook kloppen, en dat is nou wat ik zo interessant vind aan het werken bij KiesZon. Daarbij vind ik het zeker belangrijk dat ik elke dag met plezier doe wat ik doe! En dat ik daarbij nog een steentje bij kan dragen aan het gebruik van de ZON  als bron van energie!

nick-donselaar

Nick van Donselaar

Finance & Control

Tijdens mijn studie Bedrijfseconomie ben ik bij KiesZon begonnen als zonnestroomadviseur. Inmiddels ben ik op diverse plekken in het bedrijf werkzaam geweest. Momenteel ben ik, samen met Koen, verantwoordelijk voor de uitvoer van de particuliere installaties. Oog voor kwaliteit en snel kunnen schakelen zijn hierbij erg van belang. De uitdaging ligt voor mij in het beheersen van de processen nu het bedrijf een sterke groei doormaakt. Ik vind het mooi om mensen te begeleiden bij het verduurzamen van hun energievoorziening.

edith

Edith Reincke

Office manager

In mijn rol als office manager streef ik er elke dag weer naar voor optimale omstandigheden te zorgen binnen KiesZon, voor zowel het eigen personeel als de gasten die met ons zaken doen. Ik voel me daarnaast als werknemer van KiesZon ambassadeur van een beter milieu en zal mijn best doen onze boodschap te delen, ook dat hoort in mijn ogen bij mijn positie.

werken-bij-kieszon

Werken bij KiesZon

Heb jij een passie voor duurzame energie en ben je ondernemend? Dan zoeken wij jou om KiesZon verder te laten groeien en bloeien.

Bekijk onze vacatures door op de menubalk op vacatures te klikken!