Ons team

Partnership, daadkracht en vakmanschap; de kernwaarden die bij KiesZon centraal staan in het doen en denken. Maar kernwaarden zijn inhoudsloos zonder een enthousiast en bekwaam team dat ze tot leven brengt en erin gelooft. Hier vindt u door wie u geadviseerd wordt over uw zonnestroomproject en wie het vervolgens voor u ontwikkelt, financiert, realiseert en exploiteert.

Management Team   Zakelijk   Particulier   Financieel

management-team

Mngmt. Team


frank-heijckmann

Frank Heijckmann

Algemeen directeur

Zonnestroom mogelijk maken voor iedereen, zowel zakelijk als particulier, is mijn persoonlijke doelstelling. Al sinds 2009 hebben we keer op keer bewezen flexibel genoeg te zijn om ons aan te passen aan een veranderende omgeving. Wensen van onze klanten veranderen, maar ook fiscaliteiten en stimuleringsmaatregelen van de overheid. Onze uitdaging is om innovatieve oplossingen te vinden voor de wensen van onze klanten. Dat doen we vandaag, morgen en in de toekomst!

gideon-overwater

Gideon Overwater

Directeur

KiesZon is opgericht met het idee meer te doen met de vrije energie die voor handen is. De natuur voorziet ons van meer dan genoeg mogelijkheden, wij moeten die zien te benutten. In 2009 zijn we met dat doel voor ogen begonnen en dat zal ook altijd de insteek blijven!

bram-peperzak

Bram Peperzak

Operationeel manager

Behoud van welvaart, dat is mijn drijfveer om elke dag te werken aan de ontwikkeling van zonnestroom-projecten. Dit als onderdeel van de energietransitie die Nederland moet doormaken. Onze hele maatschappij draait op (elektrische) energie. Zonder energie staat onze wereld letterlijk stil. Ook de kosten om ons te beschermen tegen de klimaatveranderingen zijn (te) hoog.

Ik heb een achtergrond bij woningcorporaties waar ik als strategisch beleidsadviseur jarenlang o.a. bezig ben geweest met duurzame energie ontwikkelingen. Bij KiesZon werk ik aan mijn droom: het ontwikkelen en investeren in meer zonnestroom in Nederland voor het behoud van onze (toekomstige) welvaart. Ik voel mij daar verantwoordelijk voor. U ook?

Afbeelding1-49

Daan de Haas

Financieel manager

Werken bij KiesZon is werken bij een dynamisch en innovatief bedrijf, waar daadkrachtig gewerkt wordt aan relevante ontwikkelingen voor de toekomst. Dat vind ik het mooie aan mijn functie. Nieuwe initatieven laten landen en dat bij een bedrijf dat, hoewel de groei enorm is, nog overzichtelijk is, waar dus iedereen elkaar kent en waar gewerkt wordt met een can do mentaliteit. Erg leuk om bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van KiesZon en aan de ontwikkeling van de markt.

frederik

Frederik van Asbeck

Manager O&M

KiesZon is een jong enthousiast bedrijf met mensen met passie voor zonne-energie. Ik geloof in de kracht van decentrale opwekking van energie m.b.v. PV. Om optimaal de mogelijkheden te benutten is echter wel expertise nodig. KiesZon biedt die expertise en ontzorgt haar klanten, zodat er meer mensen de stap zullen zetten naar zonne-energie en daarmee zorgt KiesZon voor een versnelling in de noodzakelijke transitie naar duurzame energie oplossingen.

Affiniteit zonnestroom: Het is fantastisch om van de grootste energiebron die er is, de zon, gebruik te maken. In het verleden ben ik betrokken geweest bij de ontwikkeling van nieuwe cel technologie en productie machines voor de zonnecellen. Het is bijzonder mooi om bij KiesZon deze technologie concreet toegepast te zien worden.

Erik-2-Website-21

Erik Snijders

Manager Particulieren

Geweldig hoe hard deze markt groeit, hoe hard KiesZon groeit, supermooi om daar een bijdrage aan te kunnen leveren. In mijn ogen is het allermooiste aan mijn functie bij te kunnen dragen aan de energietransitie door met een bedrijf duurzame producten te ontwikkelen die ons verder helpen. Mijn passie voor duurzaamheid komt hier tot volle wasdom, de mogelijkheden zijn onbeperkt.

zakelijk

Zakelijk


Sander-Rond-Website

Sander Huitink

Accountmanager (daken)

Zonnestroom rendabel maken voor de groot zakelijke markt zonder dat zij zelf grote investeringen hoeft te doen, dat is waar wij naar streven. Gelukkig zien steeds meer bedrijven de noodzaak te verduurzamen en zien zij de mogelijkheden om een zonnestroomsysteem op hun dak te leggen. Met zeven jaar ervaring als projectmanager in de modulaire bouw en drie jaar als adviseur zonne-energie zakelijk, weet ik wat klanten willen en wat de mogelijkheden zijn. Ik word enthousiast en gedreven van het idee dat ik klanten de kans kan bieden om zonder extra kosten bij te dragen aan een beter klimaat. KiesZon is de juiste partner om dit voor elkaar te krijgen. Ontzorgen, Full Service en Kwaliteit staan bij mij en bij KiesZon bovenaan!

Neem contact op met Sander

Website

Marc van de Pol

Accountmanager (zonneweides)

Duurzaam energie opwekken! Het kan al! De zon geeft ons heel veel energie en we hoeven maar een heel klein deel op te vangen! De projecten bij KiesZon spreken mij aan omdat ze echt bijdragen aan een beter milieu en ook besparingen opleveren voor onze partners. De komende jaren worden zeer interessant als het gaat om de energietransitie. Met KiesZon een bijdrage leveren geeft me een heerlijk gevoel. Engineering, realisatie en de klant ontzorgen met een mooi zonnepanelensysteem: dat geeft (zonne-) energie!

Neem contact op met Marc

bob-leenen-2

Bob Leenen

Projectleider

De energietransitie speelt een essentiële rol in de ontwikkeling van onze huidige samenleving. Binnen KiesZon heb ik de mogelijkheid om mijn steentje bij te dragen aan de realisatie van een wereld waarbij groene stroom voor iedereen toegankelijk wordt. De techniek is er, het is aan ons om deze uit te rollen en commercieel aantrekkelijk te maken. Binnen mijn rol als projectleider ga ik voor de realisatie van de hoogste kwaliteit zonnestroomsystemen en ben ik actief op zoek naar nieuwe technieken en de commerciële toepasbaarheid daarvan, die in de toekomst kunnen bijdragen aan een betere wereld.

Untitled-2

Joost de Vogel

Projectleider

Na 10 jaar te hebben gewerkt in de aannemerij is het nu tijd mijn vleugels uit te slaan in de zonne-energie. Ik wil graag mijn steentje bijdragen in de energietransitie waar we met z’n allen middenin zitten. Door de alsmaar stijgende vraag naar energie is een duurzame energievoorziening van essentieel belang willen wij op een verantwoorde wijze met de aarde blijven omgaan. Vanuit mijn rol als projectleider mag ik samen met een enthousiast team prachtige projecten realiseren. Veiligheid en kwaliteit zijn hierbij de twee pijlers waarop wij het project bouwen. Met ieder succesvol opgeleverd project maken wij Nederland weer een stukje duurzamer.

huub-van-boven

Huub van Boven

Opzichter / Uitvoerder

Bij KiesZon heb ik de mogelijkheid om met een klein T.E.A.M. (Together Everyone Achieves More) de komende jaren meerdere projecten te realiseren. Bij KiesZon heb ik tevens de mogelijkheid om al mijn ervaring van de laatste jaren in zowel België, Duitsland, Groot-Brittannië en Nederland te gebruiken om samen met dit team tot kwalitatief mooie maar vooral zorgeloze projecten te komen.

selim-ozturk

Selim Ozturk

PV-Engineer

Na mijn opleiding architectuur ben ik terechtgekomen bij een snelgroeiend bedrijf als KiesZon. Als Tekenaar ben ik voornamelijk verantwoordelijk om de ruimte op de daken zo goed mogelijk te benutten. Tijdens het ontwerpen en vinden van creatieve oplossingen krijg ik een grote voldoening met een bijdrage te leveren aan onze toekomst dankzij zonnestroomsystemen.

ralph-van-leeuwn

Ralph van Leeuwen

PV-Engineer

Ik vind het mooi om bij te kunnen dragen aan een meer duurzame wereld: Als PV-engineer draag ik mijn steentje bij aan de realisatie van grote zonnestroomsystemen. Ik ga voor kwaliteit en streef naar een zo goed en efficiënt mogelijk proces en resultaat.

joost-van-breevoort

Joost van Breevoort

Servicemonteur

Persoonlijk vind ik het fantastisch om deel uit te mogen maken van een bedrijf dat investeert in een groene toekomst. De toegepaste technieken zijn zeer divers en dat creëert uitdagingen om nèt die extra percentages power uit een systeem te halen zodat het nog efficiënter draait. In 2010 begonnen in de zonnestroom en ik krijg er maar geen genoeg van, ik zie graag megawatts aan solarplants. Als ambassadeur vraag ik dan ook iedereen om ook een steentje bij te dragen aan een verantwoorde en vooral groene toekomst! 

Wilbert-de-Natris-Rond

Wilbert de Natris

Werkvoorbereider

De klanten van KiesZon zijn bedrijven en particulieren die een bewuste keuze hebben gemaakt voor duurzame energie in de vorm van zonnestroom. In mijn functie als werkvoorbereider probeer ik onze projecten en servicebezoeken zo voor te bereiden dat het goed en soepel verloopt zodat de klant snel en optimaal gebruik kan maken van het opgeleverde systeem. Tevredenheid van de klant staat bij KiesZon hoog in het vaandel, elke tevreden klant lijkt een extra zonnestraal op te leveren, daar worden wij blij van.

Mario-Terzic-Rond-website-82

Mario Terzic

Medewerker service

Na mijn studie Bedrijfskunde heb ik ervoor gekozen bij KiesZon te gaan werken. Het is een zeer dynamische en snel groeiende organisatie die Nederland helpt steeds verder te verduurzamen. De ontwikkelingen worden nauwlettend in de gaten gehouden en hier wordt dan ook op geanticipeerd. Daarnaast zal de interne organisatie mee moeten bewegen in deze snel groeiende markt, iets waar ik mijn bijdrage aan kan leveren. Ik ben begonnen op de afdeling Sales, vanwege mijn passie voor duurzame energie en verkoop, maar inmiddels ben ik werkzaam op de afdeling Service voor particulieren. Op die afdeling streef ik ernaar kwaliteit in stand te houden en waar mogelijk processen te verbeteren. Het doel is onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn met onze producten en service, om vervolgens verder te groeien als één van de grootste en duurzaamste aanbieders van schone energie in Nederland.

Website-31

Karel Lambers

Verantwoordelijke rendement zonnestroomprojecten

Mijn passie voor groene duurzame energie heb ik tijdens mijn studie al ontwikkeld. Het is vet om deel uit te maken van de transitie van grijze naar groene energie om op die manier de CO²-footprint van bedrijven kleiner te maken. De onuitputtelijke energiebron ‘de Zon’ is perfect geschikt hiervoor. Met KiesZon heb ik de mogelijkheid het beste uit de zonne-installaties te halen zodat deze optimaal blijven presteren. Op deze manier wil ik samen met KiesZon bijdragen aan een goede, leefbare wereld.

Geert-3

Geert van Vianen

Accountmanager O&M

De zon schijnt elke dag, en bij KiesZon wordt dagelijks met enthousiasme gewerkt om deze maximaal te benutten. Om hier onderdeel van te zijn en mee te werken aan de verduurzaming die in Nederland gaande is geeft een goed gevoel. In mijn functie als Accountmanager O&M adviseer ik zakelijke klanten op het gebied service en onderhoud van zonnestroominstallaties om zo het maximale uit de zon en hun installatie te halen.

piet-cranenbroek

Piet Cranenbroek

Marketing & Communicatie

Per toeval kwam ik na mijn opleiding Communicatie Management in contact met KiesZon. Ik voelde me direct aangesproken door de uitgedragen boodschap en ambitie. Na eerst zes maanden als adviseur duurzame energie te hebben gewerkt, kwam ik via de afdeling Operations en Logistiek, terecht op mijn huidige plek. Inmiddels werk ik alweer ruim drie jaar bij dit almaar groeiende bedrijf en ik ben trots er onderdeel van uit te mogen maken. Door onderdeel te zijn van KiesZon kan ik helpen ambitie om te zetten in concrete daden, namelijk de grootste en beste aanbieder van zonnestroom in Nederland worden!

particulier

Particulier


selmir-avdic

Selmir Avdic

Accountmanager

Als student Organisatiewetenschappen ben ik altijd geïnteresseerd in bedrijven die innovatief en vooruitstrevend te werk gaan. Momenteel is duurzame energie één van de grootste vraagstukken die we hebben. Het meehelpen zoeken naar een antwoord op dit vraagstuk is dan ook precies wat mij drijft om binnen KiesZon en de zonnestroombranche mijn steentje bij te dragen. Met een schitterend team zonnestroomadviseurs krijgen mensen bij ons het beste en eerlijkste advies. 

joost-beers

Joost Beers

Business analist

De energietransitie die we in Nederland gaan doormaken de komende decennia wordt één van de grootste projecten uit onze geschiedenis. Bij KiesZon/Greenchoice heb ik de kans om hier al in een vroegtijdig stadium aan bij te dragen en mijn passie voor duurzame energie te delen; een betekenisvolle maar zeker ook noodzakelijke bezigheid. We blijven de trend van de afgelopen jaren doorzetten en gaan een significant verschil maken in het vergroenen van de Nederlandse energievoorziening.

theo-van-de-molengraft

Theo van de Molengraft

Business developer

Vanwege mijn achtergrond als docent Natuurkunde heb ik al warme gevoelens voor zonnepanelen. Het adviserende werk naar klanten toe spreekt mij erg aan vanwege het feit dat ik graag zaken aan mensen uitleg. Daarnaast is het belichten van technische zaken over zonnepanelen ook helemaal mijn ding. Advisering, monitoring, sales en coaching zijn begrippen die mij motiveren om dit werk te doen. Alle situaties komen aan bod waardoor elke dag anders is.

bart-van-dijk

Bart van Dijk

Teamlead

De gesprekken die ik voer met alle verschillende mensen die ik spreek vind ik het allerleukst aan mijn baan als adviseur duurzame energie bij KiesZon. Elk gesprek is anders en ieder huis is anders, om steeds weer voor een passend advies op maat te zorgen geeft me veel voldoening en als er tijdens het gesprek nog gelachen wordt ook dan zijn we in mijn ogen rond, want zeg nou zelf, het is toch gewoon leuk om zelf je eigen stroom op te kunnen wekken en te gebruiken!

alexander-plantenga

Alexander Plantenga

Teamlead

Groene energie heeft de toekomst! Steeds vaker wordt gekozen voor een zonnepaneleninstallatie als alternatieve energiebron. De markt in Nederland is nog sterk aan het groeien en dat maakt het werk bij KiesZon voor mij interessant. Kennis en ervaring opdoen op het gebied van zonnepanelen is goed voor je persoonlijke ontwikkeling maar ook voor het creëren van je eigen visie op de energietransitie. Binnen KiesZon krijg je voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen en je beschikt over een team van experts waar je met het volle vertrouwen op kan rekenen.

koen-van-de-loo

Koen van de Loo

Operations en Logistiek

Op het moment dat ik instapte bij KiesZon was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging, naar een functie die afwisseling zou brengen en naar een functie waar ik al mijn energie in kwijt zou kunnen, dat vond ik allemaal. Het vlekkeloos laten verlopen van een installatietraject met uiteindelijk een tevreden klant ten gevolg is voor mij het allermooist. Dat ik concreet een verschil maak op het gebied van milieu en omgeving maakt het alleen maar beter.

Website-3

Dennis Magendans

Operations en Logistiek

Op een zeer concrete wijze meehelpen aan het verder op- en uitbouwen van KiesZon, een bedrijf met een duurzame missie en een ongekende ambitie vind ik het leukste aan mijn werk. Elke dag resultaat zien in de vorm van nieuw opgeleverde particuliere zonnestroomsystemen geeft mij dan weer een hoop energie!

bas-de-veth

Bas de Veth

Operations en Logistiek

Meewerken aan het verduurzamen van Nederland geeft enorm veel voldoening. Daarnaast heerst er op werkvloer altijd een geweldige sfeer door het jonge, ambitieuze team. Als adviseur duurzame energie geniet ik van het, samen met de klant, zoeken naar de best passende oplossing. Ik stop dan ook niet tot het gewenste resultaat bereikt is!

jara-de-veer

Jara de Veer

Adviseur duurzame energie

Na het afronden van mijn studie, Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker, ben ik bij toeval bij KiesZon terecht gekomen. Het doel, om Nederland duurzamer te maken en mensen te helpen bij het zelf opwekken van energie, sprak mij direct aan. Het leukst vind ik het om mensen te informeren over de mogelijkheden en te enthousiasmeren om ook hun steentje bij te dragen aan een groenere toekomst voor iedereen. 

rob-wouters

Rob Wouters

Adviseur duurzame energie

Het opwekken van groene energie heb ik altijd een erg interessant onderwerp gevonden. Sinds ik hier werk heb ik erg veel geleerd op het gebied van duurzaamheid en de functionaliteit hiervan. Deze kennis heeft mij gemotiveerd om steeds meer mensen in mijn directe omgeving te enthousiasmeren voor een eigen zonnestroominstallatie. Wat mij in deze functie voornamelijk aanspreekt is het informeren en adviseren van mensen voor een zo optimaal mogelijk resultaat in hun (woon)situatie.

 

minh-ngo

Minh Ngo

Adviseur duurzame energie

Tijdens mijn studie Management, Economie en Recht, was ik op zoek naar een bijbaan die er voor zou zorgen dat ik, naast het bekostigen van mijn studie, ook een bijdrage kon leveren aan een beter milieu. Die baan heb ik bij KiesZon gevonden in een jong team vol gemotiveerde adviseurs die allemaal affiniteit hebben met duurzaamheid, kortom ik zit hier helemaal op mijn plek.

Karen_Safarjan-Rond

Karen Safarjan

Adviseur duurzame energie

Na het afronden van mijn studie wilde ik mijn kennis inzetten om Nederland een stukje duurzamer te maken. Bij KiesZon helpen wij onze klanten zelf energie op te wekken, zo maken we samen Nederland beetje bij beetje duurzamer. Op deze groeiende markt kunnen wij technologisch hoogwaardige zonnepanelen bieden aan consumenten en bedrijven.

finance

Financieel


edo-swinkels

Edo Swinkels

Finance & Control

Tijdens mijn studie International Management aan de UVT ben ik als één van de eerste medewerkers begonnen bij KiesZon. Vervolgens ben ik achtereenvolgens in sales, operations en logistiek werkzaam geweest binnen het bedrijf om vervolgens op de afdeling finance & control terecht te komen. Vanuit deze achtergrond probeer ik dagelijks bij te dragen aan de ontwikkeling van dit jonge, ondernemende bedrijf naar één van de toonaangevende bedrijven binnen de zonnestroombranche waar zowel particulieren als zakelijke partijen met een wens om te verduurzamen op de juiste plek zijn.

pascale-buteijn

Pascale Buteijn

Finance & Administratie

Bij een snelgroeiend bedrijf werken houdt wel in dat je snel moet schakelen in de ontwikkeling die het doormaakt. Daarbij moet alles op administratief gebied natuurlijk ook kloppen, en dat is nou wat ik zo interessant vind aan het werken bij KiesZon. Daarbij vind ik het zeker belangrijk dat ik elke dag met plezier doe wat ik doe! En dat ik daarbij nog een steentje bij kan dragen aan het gebruik van de ZON  als bron van energie!

nick-donselaar

Nick van Donselaar

Finance & Control

Tijdens mijn studie ben ik bij KiesZon begonnen in het salesteam. Inmiddels heb ik mijn plek binnen de organisatie gevonden bij Finance. Hier heb ik de mogelijkheid om mijzelf te ontwikkelen op het gebied van controlling en kan ik de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn opleiding Bedrijfseconomie in de dagelijkse werkzaamheden toepassen. De markt groeit hard en de projecten worden steeds groter en complexer. In control blijven in deze snel veranderende omgeving is waar mijn inzet op is gericht en waar voor mij de uitdaging ligt. Zowel in de zakelijke als de particuliere markt is er nog veel werk aan de winkel en daarom vind ik het mooi om te zien hoe ons team elke dag weer de handen uit de mouwen steekt!

edith

Edith Reincke

Office & Facility manager

In mijn rol als office & facility manager streef ik er elke dag weer naar voor optimale omstandigheden te zorgen binnen KiesZon, voor zowel het eigen personeel als de gasten en partners die met ons zaken doen. Ik voel me daarnaast als werknemer van KiesZon ambassadeur van een beter milieu en doe mijn best onze boodschap te delen, ook dat hoort in mijn ogen bij mijn functie.

werken-bij-kieszon

Werken bij KiesZon

Heb jij een passie voor duurzame energie en ben je ondernemend? Dan zoeken wij jou om KiesZon verder te laten groeien en bloeien.

Bekijk onze vacatures door op de menubalk op vacatures te klikken!